Tjust Elektronik AB  Barlastgatan 593 31 Västervik

star_banner

 

Säkerhet i fordon

I vår stora monteringshall ser vi till att allt som vi levererar kommer på rätt plats.

Vår monteringshall är rymlig och tar in allt från personbil till långfärdsbuss.

Vi monterar alkolås, handsfree, navigation,
datanät, komradiosystem och övriga trafiksäkerhetsprodukter.

Alkolås

Nu finns den nya generationens alkolås här!

7000

Dräger Interlock 7000 är ett modernt lås som med sin säkerhet, snabbhet och användarvänlighet sätter föraren i fokus. Ready when you are!

Inga felaktiga utandningsprov
Alkolåset kan särskilja alkohol i utandningsluft från alkohol som finns i till exempel munskölj, spolarvätska eller handsprit. Användaren kan därför vara helt säker på att inga felaktiga utandningsprov registreras på grund av yttre påverkan.

Säkert och användarvänligt
Ingen väntetid! Uppvärmnings- och uppstartstiden är så kort att den inte märks. Alkolåset är alltid redo att ta emot ett utandningsprov. Dräger Interlock 7000 har en tydlig färgdisplay och instruktioner på svenska.

Högsta kvalitet. Testat, godkänt och tryggt.
Med Dräger kan du känna dig trygg med att du får tillförlitlighet och mätsäkerhet i yttersta världsklass.

Våra alkolås uppfyller Transportstyrelsens rekommendationer. Detta borgar för hög tillförlitlighet så att dina transporter kommer att fungera som vanligt.


Vi är utbildade & godkända på montage och kalibrering av alkolås.

Vi monterar både för yrkestrafik, privatbilar och i privatbilar med villkor tillkommet på körkortet efter skyldighet till rattfylleri till följd av alkoholförtäring.

Alkolåset mäter alkoholkoncentrationen i förarens utandningsluft och förhindrar en alkoholpåverkad förare att starta och köra bilen.

http://www.korkortsportalen.se/jag-har-forlorat-mitt-korkort/aterkallat/Alkolas--efter-rattfylleri/?id=2361

Ring oss idag för prisförslag! Tel. 0490 - 822 56

 

Säkert & bekvämt med handsfree

En fordonsmonterad handsfree gör det säkrare och bekvämare att hantera telefonen i bilen. Med funktioner som laddning, musikdämpning samt yttre antenn gör din bilhandsfree telefonsamtalet både säkrare och enklare.

fordon
I vår monteringshall som är ca 17,5 m kan vi ta in de flesta fordon. Här har varit grävmaskiner, båtar, sopbilar, kranbilar och en och annan långfärdsbuss!
 


Nyhet från Garmin i vår butik! 
dēzl™ 760LMT

760


Tack vare att dēzl 760LMT har en stor skärm på 7" (17,78 cm) med hög upplösning kan du se en stor mängd information med stor detaljrikedom. Följ med tydlighet den markerade lastbilsvänliga rutten, visa lastbilsvarningar, aviseringar och meddelanden. Endast dēzl 760LMT innehåller dessutom Garmins Active Lane Guidance (ALG). ALG visar hela tiden uppdaterade bilder av vilken fil du bör ligga i. Den innehåller även photoReal-visning av korsningar, vilket ger vyer över kommande korsningar i fotokvalitet, så att du guidas in i rätt fil i rätt tid¹. Allt detta är till särskild stor hjälp när du navigerar vid komplicerade trafikplatser på motorvägen i främmande storstäder!              

Alkolås

Alkolasblaser_alkolas

Per-Inge Hallen från Hallens Buss provblåser i alkolåset i en av deras bussar.