Tjust Elektronik AB  Barlastgatan 593 31 Västervik

star_banner

 

I drygt 25 år har vi funnits till. Som många andra företag började vi i liten skala i en källarlokal. Sedan några år finns vi i egna nybyggda lokaler. Utformningen av huset har blivit riksbekant, men det är ändå innanför väggarna som resursen finns. Personalen och vår kompetens.

Vi är din expert på telekommunikation. Det inbegriper såväl GSM-telefoni som fast telefoni och radiokommunikation. Även här kan vi hjälpa Dig med installation och utbildning. Den första mobiltelefonen vi monterade kostade 29000 kr och var en ganska rejäl apparat. Numera är de lite lättare att bära med sig. För Dig bilist som vill montera din mobiltelefon i bilen så har vi en hypermodern monteringshall där vi installerar den och även kommunikationsradio och numera alkolås.

Funderar Du på att köpa en ny modern telefonväxel till Ditt företag har Du kommit rätt. Vi marknadsför växlar från LG-Nortel. Ett av världens största elektronikföretag. Vi levererar telefonisystem  inklusive IP-telefoni och datorstödda lösningar till både små och stora företag.

För Dig båtägare har vi ett brett sortiment från ledande tillverkare inom marin elektronik. Vi är ett av få företag i Sverige som kan erbjuda ett helhetskoncept till dig som kund. Vi levererar, installerar och utbildar så att du får en fungerande lösning i Din båt. Får Du problem under eller efter garantitiden hjälper vi dig med servicen. Vi är auktoriserade av de flesta leverantörer.

Helhetslösningar är vårt motto. Välkommen ombord!