Tjust Elektronik AB  Barlastgatan 593 31 Västervik

star_banner

 

 

UNIKT SJÖKORTSTYG! 

Med tillstånd från Sjöfartsverket har vi låtit ta fram ett unikt sjökortstyg med Tjust Skärgård. Tryck och vävt på Rydboholms bomullsväveri i Sverige. Finns t.ex. som metervara, kuddar, bäddset och lampskärm!

Lakan

Brickbord Morten från hjertén&hjertén

stativ morten 46 m bricka

Brickbord 50 cm högt med plats för 46 cm eller 65 cm bricka överst. Prisexempel:  1st stativ Morten i Ek med 1st 46 cm bricka 3090kr. Bordet är tillverkat i Småland och brickorna tillverkas genom formpressning av tyg på träbas, på Öland.

orion

Moderna slitstarka stenmattor!

Stenmatta

Råvaran kommer från en kuststräcka på Nya Zeeland. Stranden är täckt av helt platta småstenar, som bildas på södra öns alper och transporteras till stranden - via havets strömmar, vågor och virvlar.

Mattan är 100% naturlig produkt - så det finns inte två identiska mattor. Storlek 45 x 75

Finns även i en lite mindre rund variant, använd som duk eller underlägg!

 

Läckra lampor från Wind in Mind

Inspirerade av segel, vind och hav formger och tillverkar vi i segelduk med hantverk lånat av segelmakare.

wind_lampa

 

Lampsladden och sömmen kan fås i olika färg t ex röd, blå eller svart. Våra lampor är omsorgsfullt sydda. Vi låna både hantverk och material från segelmakare. Tunna tampar öljetter, och segelsömmar blir fina detaljer. Segelduk i olika lager resulterar i lekfulla och stilrena lampskärmar där ljuset bryts vackert och ger ett behagligt och varmt sken.

Det finns även som necessärer, och ipad-fodral mm.

 


Skargard

Tvålen är en ekologisk saltvattentvål som tillverkas i två varianter, havtorn eller tång. Tvålen löddrar lika bra i sötvatten som i saltvatten.


tval_1

tval_2

Vår saltvattenstvål med havtorn innehåller äkta ekologisk havtornsolja. Vi använder inga färgmedel utan det är mängden olja som ger tvålarna sin gyllene färg. Havtornet är sedan länge känt för sin välgörande effekt och används exempelvis i medicinska preparat för hudbesvär. Kunder har även hört av sig till oss och berättat om havtornets positiva verkan mot deras hudbesvär. Bland annat lugnande effekt på torr och irriterad hud och upplevt minskad förekomst av acne.

Läs mer på Skargard


ljus

Ljus med en svag doft av drivved eller linne.

Din Tivoli Audio och Geneva butik i Västervik!

 Tivoli Audio förenar kärlek till välljud och
musik med strävan efter god, enkel formgivning.
Från de klassiska apparaterna i trä till de senaste
iPod-produkterna – vi sprider välljud i vardagen.

modelone