Tjust Elektronik AB  Barlastgatan 593 31 Västervik

star_banner

 

Telefonsystem från LG-Nortel                   

LG_bord LG_bord_2 LG
                                                   LG_logo

Vi levererar och installerar både traditionella telefonväxlar där växeln finns ute hos kund och mobila växlar.

Ta det definitiva steget in i en ny värld av effektiv, anpassningsbar kommunikation. Med LGs IPLDK-växel och Telia SIP-anslutning kan du utnyttja alla de fördelar som IP-baserad telefoni ger.

Du framtidssäkrar företagets kommunikationslösning och skaparmöjligheter att utveckla ett mer avancerat stöd för affärsverksamheten.

Dessutom sparar du pengar på att byta ut gamla dyrare ISDN Duo-abonnemang mot SIP.

IPLDK ger samtliga användare möjlighet till datorstöddtelefoni (CT), IP-telefoni och LAN-tjänster. Systemet har även röstbrevlådor, talande hänvisningsbesked och automatisk telefonist. Dessutom ingår funktionen Mobile Extension som gör att alla kan använda sin mobiltelefon som anknytning i växeln. Det finns även stöd för nätgruppering över ett IP-nät samt möjlighet att ansluta IP-telefoner och hemarbetsplatser via vanlig ADSL.

LG-Nortels telefonsystem

IPLDK är det kompletta kommunikationssystemet för mindre och medelstora företag, institutioner och organisationer. Systemet har alla de smarta och användarvänliga telefonifunktioner som alltid har karakteriserat LGs telefonsystem.

LG-Nortels telefonsystem har utvecklats för att möta användarens krav idag, men även i framtiden. De kan växa och utvecklas tillsammans med användaren, från 6 till 1000 anknytningar.

Karakteristiskt för samtliga LG-Nortels telefonsystem är en stor flexibilitet och användarvänlighet. Systemets konstruktion medger full integration via nätverk till data- och talsvarsapplikationer. Verksamheter med kontor geografiskt utplacerade i världen kan sammanlänkas via egna dataförbindelser eller via Internet.

Länk till Licencia Telecom AB

 

 

 


 

 

Support & service


Under vardagar 09:00 - 18:00
Tel.  0490 - 822 50 val 2

Övrig tid val 9, OBS gäller endast kunder med serviceavtal.Skräddarsytt servicetavtal

Om du vill ha ett skräddarsytt service- och supportavtal som passar just ditt företag tag kontakt med
Björn Frisell  Tel. 0490 - 822 54


Handböcker
Ladda ner