Tjust Elektronik AB  Barlastgatan 593 31 Västervik

star_banner

 

Välkommen till oss!

Nya iPhone7 snart i lager!                                         Snygga väskor och skal har kommit in en hel del. iphone7

 

Nu finns de nya HD-sjökorten från Garmin här!

Garmins sjökort med BlueChart g2 HD har nu 1-fot (30 cm) konturer i HD med tydligare textpresentation som gör dem ännu mer lämpliga för havsfiske och navigering. Konturer på en fot ger en mer exakt återgivning av bottenstrukturen. Det har också tillkommit fler städer, hamnar och andra platser.

 

Numera är vi auktoriserade att programera sjökort från Garmin Bluechart. Vi kopplar alltså upp oss och programmerar kortet medan du väntar i butiken!

Nu finns den nya generationens alkolås här!

Dräger Interlock 7000 är ett modernt lås som med sin säkerhet, snabbhet och användarvänlighet sätter föraren i fokus. Ready when you are!

Inga felaktiga utandningsprov
Alkolåset kan särskilja alkohol i utandningsluft från alkohol som finns i till exempel munskölj, spolarvätska eller handsprit. Användaren kan därför vara helt säker på att inga felaktiga utandningsprov registreras på grund av yttre påverkan.

Säkert och användarvänligt
Ingen väntetid! Uppvärmnings- och uppstartstiden är så kort att den inte märks. Alkolåset är alltid redo att ta emot ett utandningsprov. Dräger Interlock 7000 har en tydlig färgdisplay och instruktioner på svenska.

Högsta kvalitet. Testat, godkänt och tryggt.
Med Dräger kan du känna dig trygg med att du får tillförlitlighet och mätsäkerhet i yttersta världsklass.

 
 7000

Interlock 7000 är det säkraste och tillförlitligaste alkolåset på markanden som är godkänt för både EN 50436-1:2014 och EN 50436-2:2014 självklart så är Interlock 7000 dessutom E-godkänd (E1).
Interlock 7000 levereras komplett med hållare och munstycken.
Anpassat för fordonsbruk, 12-24V och extremt snabb uppvärmning av alkolåset.

 

Model One finns nu med Bluetooth.

Modelonebth Med Tivoli Audios Model One BT med trådlös Bluetooth®-teknik kan du enkelt växla till AUX-läge och efter en första ihopparning börja lyssna på din favoritmusik trådlöst. Så enkelt är det!

 Unikt sjökortstyg från Västerviks Skärgård!

 

 

                                                              

 

Öppettider:

Vardagar kl. 9-18
Lördag & Söndag stängt


Vi säljer och installerar:
  • Telefonväxlar & IP-telefoni
  • Mobiltelefoner  & Kommunikationsradio
  • Alkolås & Fordonsnavigation
  • Marinelektronik
  • Marin inredning
Besök oss på Facebook!

fb

Att hitta fungerande lösningar såväl på land som till sjöss är vårt kännemärke. Med butik, stor monteringshall, egen brygga och välutrustad serviceverkstad kan vi erbjuda ett helhetskoncept från försäljning till installation och service.

Med utgångspunkt från Dina behov
skräddarsyr vi lösningar efter dina krav. Inget är för litet. Inget är för stort. Vi levererar ett färdigt koncept inklusive utbildning och serviceavtal....


Backkameror

Intresserad av att veta mer eller börja handla direkt?  Gör då ett besök i vår webshop från Safe Driving, du kan beställa direkt där och välja mellan att få varorna utskickade eller hämta dem i vår butik i Västervik!

 

Ordinarie öppettider:

Måndag - Fredag

09.00 - 18.00
Lördag & Söndag Stängt 

Välkommen in!