Tjust Elektronik AB  Barlastgatan 593 31 Västervik

star_banner

Välkommen till Star Elektronik

Vi säljer och installerar:

  • Telefonväxlar & IP-telefoni

  • Mobiltelefoner  & Kommunikationsradio

  • Alkolås & Fordonsnavigation

  • Marinelektronik

  • Marin inredning

 

NYHET! Alpha 100 inkl T5 från Garmin

alpha

Alpha 100 är ett ovärderligt verktyg som hjälper dig att få dina jakthundar att prestera optimalt. Den tar hundspårning till en ny nivå med en kvalitet som är kännetecknande för Garmin genom fler funktioner som ger dig mer kontroll över hunden. Med Alpha kan du nu till och med spåra dina jaktkamrater och skicka fördefinierade meddelanden till dem på deras Alpha

 

Model One finns nu med Bluetooth.

Modelonebth Med Tivoli Audios Model One BT med trådlös Bluetooth®-teknik kan du enkelt växla till AUX-läge och efter en första ihopparning börja lyssna på din favoritmusik trådlöst. Så enkelt är det!

 Unikt sjökortstyg från Västerviks Skärgård!

 

 

                                                              

 

Besök oss på Facebook!

fb

Att hitta fungerande lösningar såväl på land som till sjöss är vårt kännemärke. Med butik, stor monteringshall, egen brygga och välutrustad serviceverkstad kan vi erbjuda ett helhetskoncept från försäljning till installation och service.

Med utgångspunkt från Dina behov
skräddarsyr vi lösningar efter dina krav. Inget är för litet. Inget är för stort. Vi levererar ett färdigt koncept inklusive utbildning och serviceavtal....

Backkameror

Intresserad av att veta mer eller börja handla direkt?  Gör då ett besök i vår webshop från Safe Driving, du kan beställa direkt där och välja mellan att få varorna utskickade eller hämta dem i vår butik i Västervik!

 

Ordinarie öppettider:

Måndag - Fredag

09.00 - 18.00
Lördag & Söndag Stängt 

Välkommen in!