I 30 år har vi funnits till. Som många andra företag började vi i liten skala i en källarlokal. Sedan år 1999 finns vi i egna lokaler. Utformningen av huset har blivit riksbekant. En båt på land. Men det är ändå innanför väggarna som resursen finns. Personalen och vår kompetens.

Vi är din expert på telekommunikation. Det inbegriper såväl mobiltelefoni som fast telefoni och andra telekommunikationslösningar. Här kan vi hjälpa Dig med installation och utbildning. Under de trettio år som vi arbetet med mobiltelefoni har vi varit med om en hissnande utveckling. Från stora klumpiga och dyra apparater till små underverk med många funktioner. Vill du ha mobilen monterad i bil med Hands-free så ordnar vi det i vår stora och moderna monteringshall. Här ka vi också installera alkolås eller varför inte en solpanelanläggning på husbilen.

Funderar Du på att köpa en ny modern telefonväxel till Ditt företag har Du kommit rätt. Vi marknadsför växlar från LG-Ericsson. Ett av världens största telekomföretag. Vi levererar telefonisystem inklusive IP-telefoni och datorstödda lösningar till både små och stora företag. Vi kan även hjälpa till med molnbaserade telefonilösningar. Sedan många år är vi återförsäljare för Telia.

För Dig båtägare har vi ett brett sortiment från ledande tillverkare inom marin elektronik. Vi är ett av få företag i Sverige som kan erbjuda ett helhetskoncept till dig som kund. Vi levererar, installerar och utbildar så att du får en fungerande lösning i Din båt. Får Du problem under eller efter garantitiden hjälper vi dig med servicen. Vi är auktoriserade av de flesta leverantörer.

Helhetslösningar är vårt motto. Välkommen ombord!!

Juridisk Information.

 

Webplatserna tjustel.se , starel.se , starelektronik.se , star-design.se ägs av Tjust Elektronik AB.

 

Företagsinformation:

Tjust Elektronik AB är ett svenskt privat aktiebolag med organisationsnummer 556362-7438. Vi har en butik med monteringshall för installation i land och vattenfordon på adress Barlastgatan 2 , 59331 Västervik.

Telefon: 0490-82250

E-post: star@tjustel.se

Swish: 123 388 2917

Bankgiro: 655-8829

SWIFT: SWEDSESS

IBAN: SE8680000008422831423106

Kontakt

Öppettider i butik

Villkor och copyright

All search results